Garanti

Garanti:

Vi kan ikke stille nogen garanti, for hvalpens sundhed. For selvom der er fokus på sundhed fra vores og jeres side. Så er det bare nogen gange at det utænkelige sker.

Men vi kan være ansvarlige og ærlige omkring det, vi forholder os sådan.


Hvis din hvalp via dokumentation fra dyrelæge og DKK bedømmelse skulle have følgene lidelser:


HD: Hoftedysplasi, grad D eller E

AD: Albuedysplasi, 2 eller 3

Krypthorchid


Konstateres mod forventning en disse lidelser, tilbagebetales 100% af hvalpens salgsprisen eller vi levere en ny hvalp ved næst kommende kuld, såfremt der er aftalt tilbagelevering til opdrætter eller aflivning af hunden.

Ønskes hunden ikke tilbageleveret til opdrætter eller aflivet, tilbagebetales 50% af gældende salgspris eller ½ pris for ny hvalp.


Ved skjulte fejl og mangler, forholder vi os sådan. 

Hvis hvalpen via dokumentation fra dyrelæge for stillet en klar diagnose som har været til stede på overdragelses tidspunktet og som medfører aflivning. Tilbagebetales 100% af hvalpens salgspris eller vi levere en ny hvalp ved næst kommende kuld. 


Reservation af hvalp hos os.

Når man reserverer en hvalp hos os, bliver man skrevet op til enten tæve eller han, vi forventer at man besøger os inden man betaler depositum og reserverer en hvalp. Reservationen er kun gældende når depositummet er indbetalt. Depositummet er 2000 kr.  Ved indbetaling af depositum accepterer, du følgende:


Depositummet for en hundehvalp enten han eller tæve er en sikring af det aftaleforhold om salg af hvalp i det køn som er indgået mellem soelunden og hvalpekøber. 


Efter fødslen informerer vi via e-mail de hvalpekøbere som har reserveret før fødslen, om hvordan det er gået, antallet af hvalpe, køn fordeling, farve mm. Hvis vi ikke kan levere det ønskede køn til alle, så for man hele sit depositum tilbage.


At hvalpen bliver røntgen fotograferet for AD og HD og resultatet registreres i DKK. Når resultatet er registreret, betales 50% af depositummet tilbage, de resterende 50% fratrækkes købsprisen.


Vi forpligtiger os til.

Soelunden forpligtiger sig, ved modtagelse af depositum, om at reserverer og levere en hundehvalp i det ønskede køn hvis muligt, når hvalpene er 8 uger gamle. Vi bekræfter via e-mail om modtagelsen af depositum. Det er alene opdrætteren der bestemmer fordelingen af hvalpene imellem de enkelte hvalpekøbere, så hver hvalpekøber får den hvalp vi vurdere passer bedst til den pågældende familie.


Hvalpekøberens fortrydelsesret.

Hvis hvalpekøberen ønsker at annullere sin reservation, så forbeholder soelunden sig retten til helt eller delvist at benytte depositummet til at modregne de ekstra omkostninger som annulleringen af reservationen påfører soelunden. Hvis det lykkes at sælge hvalpen til normal pris inden den bliver 8 uger returnere vi 50% af det indbetalte depositum.


Annulering af resevation

Hvis det mod forventning skulle vise sig, at en hvalp har alvorlige sundhedsmæssige problemer bliver hvalpen ikke sat til salg og vi returnere hele depositummet. Mindre skønhedsmæssige fejl, som er uden betydning for hvalpens sundhed og velvær berettiger ikke hvalpekøbere til at annullere reservationen. og er stadigvæk forpligtiget til at købe hvalpen.

SOELUNDEN V. MORTEN & ANNIE SØBERG LUND TLF. 31673955/31373955

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accept
'); fbq('track', 'PageView'); };